Hvis du har spørgsmål må du gerne skrive til support@lytogstav.dk

Generelle råd:
 1. Opgaverne kan ikke køre i Internet Explorer.

2. Sådan slår du Autoudfyldninger fra klik her

3. Når man skal rette en opgave skal man trykke på ret-knappen, man kan
ikke bruge Entertasten.
     Hvis man kommer til at trykke på Entertasten, ryger man desværre ud til forsiden.

4. Hvis man kommer til at lave et mellemrum i en svarboks, vil opgaven blive rettet som fejl.
     Hvis man mener, at en opgave bliver rettet forkert, så prøv at slette alt indhold i svarboksen og skriv svaret igen.
     Bliver opgaven stadig rettet forkert, så kan det jo være at jeg har lavet en fejl! Send da venligst en mail:)

Læs flere råd
her

(Hvis du finder ord, som udtales utydeligt eller forkert, eller finder fejl i en opgave,
må du også gerne sende en mail:)